Ana Sayfa YAŞAM 6 Ocak 2016

“Bir ilmek de sen at, küçük bir yürek ısınsın”

AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, “Ataşehir İlçe Kadın Kolları olarak bu soğuk kış günlerinde yürekleri ısıtacak, mülteci ve ihtiyaç sahibi çocuklarımız için atkı ve bere örgü kampanyasını başlattık. Ensar olan Ataşehirlilere “Yününü al sende sevginle ilmek ilmek doku., diye sesleniyoruz.”

 

AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları, Başkan Neslihan Yurtdagül’ün öncülüğünde “Bir ilmek de sen at, küçük bir yürek ısınsın.” “Kış onlar için hiç olmadığı kadar soğuk geçecek” sloganı ile atkı ve bere örme kampanyası başlattı.

AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, “Suriyeli çocuklar için geçen yıl başlattığımız terlik kampanyasından sonra bu yılda zorlu kış şartları nedeniyle kampta kalan çocuklar için atkı-bere yardım kampanyasını başlattık. Ensar olan Ataşehirlilere “Yününü al sende sevginle ilmek ilmek doku.” diye sesleniyoruz. İlmek ilmek sevgiyle, küçük yürekleri ısıtmak için hep birlikte atkı ve bere örüyoruz” diye konuştu.

Başkan Yurtdagül, örülen atkı ve bereleri Suriyeli çocuklara ileteceklerini ifade etti.

AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları’nın başlattığı kampanya 29 Ocak Cuma gününe kadar devam edecek. Örülen atkı ve bereler ilçe başkanlığına teslim edilecektir.

selyus