Ana Sayfa YAŞAM 17 Temmuz 2017

Çekmeköylüler, 15 Temmuz nöbetlerinde dimdik ayakta

Çekmeköylüler, Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde meydanları doldurdu. Çekemeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın yanı sıra 10 binlerce Çekmeköylü nöbetlerde dimdik ayakta.

Çekmeköylüler 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Çekmeköy’de de meydanları doldurdu. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleşen Milli İrade ve Demokrasi nöbetleri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne yapılan yürüyüşle başladı. Milyonlarca vatandaşın adeta sel olduğu yürüyüşe Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve binlerce Çekmeköylü de katıldı.

Taşdelen Meydanı’nda Kur’an tilavetiyle başlayan demokrasi nöbetlerine Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Yusuf Diker, Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Milliyetçi Hareket Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur,  Çekmeköylü şehit Mustafa Kaymakçı’nın babası ve kardeşi, Çekmeköylü 15 Temmuz gazileri ve binlerce vatandaş katıldı.

Selamlama konuşması yapan AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, “15 Temmuz Milli İrade nöbetlerimizi Taşdelen’de tutuyor, davamıza sahip çıkıyoruz. Allah bir daha bize böyle kötü günler yaşatmasın. Yoğun katılımlarından dolayı Çekmeköylü vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Ev sahibi olarak 10 binlerce Çekmeköylü vatanseveri Taşdelen Meydanı’nda ağırlayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Taşdelen meydanımız da birlikte demokrasi nöbeti tuttuğumuz hemşehrilerimiz hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Taşdelen meydanımız da demokrasi nöbetimiz tüm hızıyla devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın direktifleriyle birlikte Milli İrade ve Demokrasi nöbeti tutarak, aynı zamanda birlik beraberlik mesajları vermiş oluyoruz. Allah hepinizden razı olsun.” diye konuştu.

selyus