Ana Sayfa YAŞAM 30 Eylül 2015

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aziz Gülbaran’ın cenazesinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan’ın amcası Aziz Gülbaran’ın Fatih Camii’ndeki cenaze törenine katıldı.

Aziz Gülbaran’ın vefat haberini aldıktan sonra İstanbul’a giderek taziye evini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Fatih Camii’ndeki cenaze törenine katıldı. Cenaze töreni; siyaset, iş ve spor dünyasından kamuoyunun yakından tanıdığı kişilerin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın yanı sıra, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, milletvekilleri, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ile diğer belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazında saf tutan Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene gelenlerin taziye dileklerini, merhumun ailesi ve yakınları ile birlikte kabul etti.

selyus