Ana Sayfa YAŞAM 21 Temmuz 2016

Cüppeli Ahmet Hoca Kısıklı’da

Kısıklı Meydanı’nda ‘Milli İrade Nöbeti’ne katılan Cüppeli Ahmet Hoca, “Bize sokağa çıkın çağrıları yapan Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sözünü dinlemek farzdır” açıklamasını 10 binlerce vatandaş uzun süre alkışladı.

İsmail Ağa Cemaatinin etkili isimlerinden Cüppeli Ahmet Hoca (Ahmet Mahmut Ünlü) Kısıklı’da idi. Gece yarısı sahneye gelen ve kısa bir sohbetin ardından dua eden Cüppeli Ahmet Hoca, “Bize sokağa çıkın çağrıları yapan Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sözünü dinlemek farzdır” açıklamasını ‘Milli İrade Nöbeti ‘tutan 10 binlerce vatandaş uzun süre alkışladı ve Allah’u Ekber Tekbirleri getirdi.  

Cüppeli Ahmet Hoca, “Allah’ın CC. NİSÂ Süresinin 59. Ayetinde “Ey iman edenler; Allah’a itaat edin. Rasule ve sizden olan emir sahiplerine itaat edin” emrinden yola çıkarak başımızdaki yönetici olan Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a itaat edeceğiz” dedi.

Ayını zamanda kendisi de Fetullahçı Terör Örgütü mağduru olan Cüppeli Ahmet Hoca, “Allah darbe girişimcilerine izin vermedi ve milletten yana oldu. Bu bize onun bir lütfudur. Hiç kimse kendinden bilmesin. O izin verdi millette sebep oldu. Cumhurbaşkanımızın başından beri süreci iyi yönetmesi, milletimizin de darbecilerle alanlarda boğuşması ülkemizi büyük bir felaketten kurtardı. Allah Tayyip beyden ve milletimizden razı olsun. Şehitlerimize rahmet eylesin. Gazilerimize şifa versin” şeklinde konuştu.

Hocaefendi, kısa sohbetinin sonunda dua uzun bir ederek sahneden ayrıldı. 

selyus