Ana Sayfa YAŞAM 30 Mart 2015

Doğuş’tan kampanya ya büyük destek

Üsküdar Belediyesi’nin Suriyeli çocukları yönelik sürdürdüğü ‘Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı’ kampanyasına sanatçı arkadaşlarıyla birlikte katılan Doğuş, oyuncak getirene konserim ücretsiz diyerek kampanyaya büyük destek verdi.

Üsküdar Belediyesi tarafından 15 Mart- 15 Nisan arasında Suriyeli çocuklara yardım amaçlı başlatılan ‘Oyuncak Kampanyası’na destek gelmeye devam ediyor.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i ziyaret eden ünlü sanatçılardan Orhan Aydın, Serkan Şengül, Doğuş, Haydar Işık, Ali Şentürk, Arzu Budak ve Hasan Mercan getirdikleri oyuncakları kumbaraya atarak kampanyaya destek verdiler.

OYUNCAK GETİRENE DOĞUŞ KONSERİ ÜCRETSİZ

Böyle bir projede yer almaktan çok mutluğu olduğunu dile getiren Doğuş, ”Benim çocukluğum biraz hoş geçmedi. Pek oyuncağım olmadı açıkçası ve çocuk deyince bende akan sular durur. Böyle güzel bir projede yer almak gerçekten beni mutlu etti ve duygulandırdı diyen Doğuş, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e konuşmalar sırasında oyuncak getiren herkese Doğuş konseri verelim teklifinde bulundu.

Teklif sonrası Hilmi Türkmen çok mutlu olduğunu söyledi. Yapılan çalışmalar sonrası 10 Nisan günü belirlenen program çerçevesinde Doğuş’un Üsküdar da sahne alacağı öğrenildi.

 

Etiketler:
selyus