Ana Sayfa YAŞAM 11 Ocak 2014

Emektar gazeteciler gecesi

İstanbul Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği, Başkan Ümit Kahyaoğlu’nun öncülüğünde “10 Ocak çalışan gazeteciler günü” nedeniyle bir program düzenledi.

Emektar gazeteciler yalnız değildi

İstanbul Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği, Başkan Ümit Kahyaoğlu’nun öncülüğünde “10 Ocak çalışan gazeteciler günü” nedeniyle bir program düzenledi. Programa protokol yoğun ilgi gösterdi.

İstanbul Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği (AYGAD) “10 Ocak çalışan gazeteciler günü” nedeniyle bir program düzenledi. AYGAD Başkanı Ümit Kahyaoğlu’nun öncülüğünde ve Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in ev sahipliğinde düzenlenen programa Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Sultanbeyli Kaymakamı İbrahim Özefe, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Mimar Turgay Kılıç, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç, AK Parti Kadıköy İlçe Başkan Yardımcısı Veli Dalbudak, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, Kadıköy Life Genel Yayın Yönetmeni Kadir Toprakkaya, Gazete Kadıköy Yazı İşleri Yönetmeni Şule Özçelik, İstanbul Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği’ne üye gazeteciler, Anadolu Yakası AK Parti, CHP, MHP, Saadet Partisi’nin İlçe Başkanları ile belediye başkan adayları ve aday adayları katıldı.

Duygusal bir gece

“10 Ocak çalışan gazeteciler günü” programı İstanbul Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği (AYGAD) Başkanı Ümit Kahyaoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Gazetecilik mesleğinin zorluklarından bahseden Kahyaoğlu, “Zor şartlarda mesleğimizi icra etmeye çalışsak da önemli bir iş yaptığımıza inanıyorum. Bugün geldiğimiz bu nokta, elbette hedeflediğimiz nokta değildir. Üyelerimiz ve arkadaşlarımız için daha iyi şartlarda çalışma ortamları oluşturmak isterdik. Ama biz, hızlı koşup çabuk yorulmak yerine sakin ve emin adımlarla yürümeyi tercih ediyoruz. Bizim için önemli ve duygusal olan gecemize katılan Kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza, siyasi partilerin başkanlarına ve temsilcilerine, tüm katılımcılara vede değerli meslektaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Böyle önemli ve anlamlı bir gecenin evsahibi olmanın onurunu yaşadığını dile getiren Pendik Belediye Başkanı Dr. S. Kenan Şahin ise, “Ben Pendik olarak kendimi daha şanslı hissediyorum. Birincisi AYGAD`ın başkanı Pendikli, ikincisi böylesine anlamlı bir kutlamaya Pendik olarak ev sahipliği yapıyoruz“ diye konuştu.
Daha sonra, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları birer konuşma yaptılar. Program ödül töreninin ardından sona erdi.

Etiketler:
selyus