Ana Sayfa YAŞAM 13 Ocak 2014

Kadir Toprakkaya’ya dost

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle İstanbul’un deneyimli gazetecisi Kadıköy Life’nin sahibi Kadir Toprakkaya, AK Parti Kadıköy Tanıtım Medya

Usta gazeteci Kadir Toprakkaya’ya dost ziyareti

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle İstanbul’un deneyimli gazetecisi Kadıköy Life’nin sahibi Kadir Toprakkaya, AK Parti Kadıköy Tanıtım Medya Birim Başkanı Veli Dalbudak ile Kadıköy’ün tanınmış işadamı ve Kuzey Kolejlerinin Kurucu Genel Müdürü Ömer Şahan tarafından ziyaret edildi.

Gazetecilerin özel günlerinde anılması ve o günlerinin tebrik edilmesi çok güzel bir duygu olsa gerek. Bu duyguyu yaşayan meslektaşlarımı şanslı addediyorum. “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle İstanbul’un deneyimli gazetecisi Kadıköy Life’nin sahibi Kadir Toprakkaya, AK Parti Kadıköy Tanıtım Medya Birim Başkanı Veli Dalbudak ile Kadıköy’ün tanınmış işadamı ve Kuzey Kolejlerinin Kurucu Genel Müdürü Ömer Şahan tarafından ziyaret edildi. Kadıköy Life’de ki mekanında ziyaret edilen Toprakkaya’ya Şahan ve Dalbudak tarafından günün anısına özel işlemeli gümüş tabakta plaketler takdim edildi. İstanbul’da ve özelliklede Anadolu Yakasında iz bırakan haberlere imza atan Kadıköy Life’nin sahibi ve ekibini, Ömer Şahan ile Veli Dalbudak “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle tebrik ettiklerini ifade ettiler. Kendisine yapılan bu ziyaretten son derece mutlu olduğunu söyleyen Kadıköy Life’nin sahibi Kadir Toprakkaya, “Bizim bu özel günümüzde değerli dostlarım tarafından hatırlanmak beni fazlasıyla memnun etti. Çok zor bir mesleğin içinde olduğumuzun bilinciyle halkımıza basın hizmeti vermeye çalışıyoruz. Eğer bunu güzel yapabiliyorsak ne mutlu bize. Şahsım ve ekibim adına ince düşüncelerinden dolayı değerli dostlarıma çok teşekkür ederim” dedi.

Haber/Fotoğraf: Hüseyin Adil YELKENCİ

Etiketler:
selyus