Ana Sayfa YAŞAM 22 Eylül 2015

Fatma Yazıcı’dan Şehit ve Gazi Ailelerine bayram ziyareti

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, bu bayram da şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu’nda görevli Kadın Kent Gönüllüleri ile birlikte şehit ve gazi ailelerine bayram ziyaretinde bulundu. Şehit ve gazi aileleriyle bayramlaşan Dr. Fatma Yazıcı, “Vatan savunmasında şehitlik mertebesine ulaşan, vatan için canını siper eden değerli yakınlarınıza minnettarız. En değerli varlıklarınızdan uzak kalmanızın acısını yürekten paylaşıyoruz. Aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin bizlere emaneti olan siz değerli aileleri ile her zaman bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı beyefendinin selamlarını getirdim. Her zaman sizin ihtiyaçlarınızda, taleplerinizde yanınızda yer alacağımızı bilmenizi isteriz.” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Gönül Elleri Çarşısı’nda kurulan Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu’nun şehit ve gazi aileleri ile yakından ilgilenmeye devam edeceğini söyledi.

selyus