Ana Sayfa YAŞAM 30 Mayıs 2023

Fırıncı, “Reis” diye bağıran çocuğu “İtlere ekmek satmıyoruz” diyerek kovdu

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde bir fırından ekmek almaya giden çocuk, dükkan sahibi tarafından “AK Partili” olduğu gerekçesiyle hakaretlere uğrayarak adeta kovuldu. Yaşananlara tepki göstermek için fırına giden çocuğun yakınları, fırıncı tarafından bıçakla tehdit edildi. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı…

Olayla ilgili bir açıklama yapan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “Cumhurbaşkanımıza gönül vermiş vatandaşlarımıza hakaret etmek kimsenin haddine değildir!”

İstanbul’da bir fırıncı, AK Partili olduğu gerekçesiyle ekmek almaya gelen bir çocuğu ağır hakaretler ederek dükkandan kovdu.

Olay, İstanbul’un Sultangazi ilçesinde meydana geldi.

Fırıncı, ekmek almaya gelen ve “Reis” diye bağırarak Başkan Erdoğan’ın seçim zaferini kutlayan çocuğa hakaretler savurdu.

Olaya tepki göstermek için fırına gelen çocuğun yakınları da, fırıncı tarafından bıçakla tehdit edildi.

Fırıncı, “İtlere ekmek satmıyoruz” diyerek akıl almaz bir şekilde kendini savunurken, çocuğun yakınları tarafından dava açılacağı öğrenildi.

“CUMHURBAŞKANIMIZA GÖNÜL VERMİŞ VATANDAŞLARIMIZA HAKARET ETMEK KİMSENİN HADDİNE DEĞİLDİR!”

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, AK Partili olduğu gerekçesiyle dükkandan kovduğu ve “İtlere ekmek satmıyoruz” diyerek hakaret ettiği gerekçesiyle söz konusu fırıncı hakkında cezai işlem yapılacağını açıkladı.

Belediye Başkanı Dursun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Cumhurbaşkanımıza gönül vermiş vatandaşlarımıza hakaret etmek kimsenin haddine değildir! İlçemizde yaşanan olay sonrasında, mevzubahis işletmeyle ilgili inceleme başlatılmıştır. Yapılan inceleme sonrasında, ruhsata aykırılıklar tespit edilmiş olup, bu çerçevede tutanak tutulmuştur. Tutanağa istinaden yarın itibariyle gerekli cezai işlemlere devam edilecektir.” Akşam gazetesi

 

selyus