Ana Sayfa YAŞAM 18 Ağustos 2016

Halepli Ümran’dan utanan var mı?

Esed rejimi Halep’e gece boyunca düzenlendiği hava saldırılarında Katırcı bölgesindeki evleri isabet alan bir ailenin 5 yaşındaki Ümran isimli çocuğunun görüntüsü insanlığı yeniden utandırmaya yetti. Türkiye başta olmak üzere İslam ülkelerinde Halepli Ümran’dan utanan var mı?

Türkiye Rusya ile barıştı ancak katil Esed, Rusya destekli sivilleri öldürmeye devam ediyor. Esed rejimi 4 yıldır bütün dünyanın gözü önünde Halep’e düzenlediği hava saldırılarından her gün yeni bir dram çıkmaya devam ediyor. Halep’e gece boyunca düzenlenen hava saldırılarında Katırcı bölgesindeki evleri isabet alan bir ailenin 5 yaşındaki Ümran Daknes isimli çocuğunun görüntüsü insanlığı yeniden utandırmaya yetti.

Enkazdan çıkarılarak ambulanstaki koltuğa oturtulan çocuğun yüzündeki çaresizlik, sessizlik, şaşkınlık ve küskünlük görenleri duygulandırdı. Yaşadığı şoktan dolayı yüzündeki yaraların bile farkında olmadı.

Allah CC. “Ey kulum Müslümanlar katledilirken, bomba yağmuruna tutulurken sen ne yaptın” diye bu görüntülerin hesabını hepimize soracak. Allah CC. Esed’i ve ekibini, destek veren ülkeler ile yöneticilerini, Türkiye’deki destekçilerini kahrı perişan eylesin…

selyus