Ana Sayfa YAŞAM 26 Eylül 2015

İBB’den bayram ziyaretleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda gerçekleştirdiği ziyaretlerle onbinlerce yetim, şehit ailesi ve hastayı yalnız bırakmadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Kurban Bayramı’nda 110 bin kişiye ulaşarak şehit aileleri, hasta ve yetimler ile seyahat eden İstanbulluları yalnız bırakmadı.

Bayramda 30 bin hastayı ziyaret ederek Başkan Kadir Topbaş’ın geçmiş olsun dileklerini ileten Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ekipleri, vatandaşlara karanfil ve çeşitli hediyeler takdim etti. Hastaların talepleri de çözüme ulaştırmak için kayıt altına aldı.

Ekipler, Bayramda 50 şehit ailesini evlerinde ziyaret etti. Edirnekapı Şehitliği’ne gelen ailelerin bayramlarını tebrik etti. Taleplerini ilgili birimlere ulaştırılmak üzere kayıt altına alındı.

Bayram boyunca yetimleri de yalnız bırakmayan İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Beyaz Gezi faaliyeti kapsamında 180 yetim çocuğa Miniatürk, Panorama 1453 müzelerini gezdirerek tarihi bir yolculuk yaptırdı. Kültürel değerlerin tanıtıldığı gezinin ardından Sütlüce’deki İBB Bilgilendirme ve Tanıtım Merkezi’nde yatırım ve hizmetlerle ilgili sunum yapıldı.

Ekipler; Alibeyköy ve Esenler otogarı, Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları ile Alibeyköy, Başakşehir ve Ataşehir Kurban kesim yerlerinde İstanbulların bayramlarını tebrik edip, Başkan Kadir Topbaş’ın selamlarını iletti. 50 bin kişiye ulaşılan çalışmada anket uygulanarak talepler alındı.

Şehit aileleri, hastalar, yetimler ve İstanbullular memnuniyetlerini ifade ederek, kendilerini yalnız bırakmayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Büyükşehir Ailesi’ne şükranlarını sundu.

selyus