Ana Sayfa YAŞAM 8 Ocak 2017

İstanbul basınına İbrahim Keresteci “Basın ödülü”

Bem-Bir-Sen 7 No’lu Şube tarafından organize edilen ‘İbrahim Keresteci Basın Ödülleri’ Şube Başkanı Niyazi Karakoç tarafından verildi. Ödül alanlar arasında Türkiye Gazetesi Belediye Haberleri Koordinatörü Cüneyt Bitikçioğlu ile İstanbul Takipte Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci’de bulundu.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – ÖZEL HABER – Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) tarafından her yır verilen “İbrahim Keresteci Basın Ödülleri”, 7 Ocak Cumartesi günü Yalova Termal Otel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende, Türkiye Gazetesi Belediye Haberleri Koordinatörü Cüneyt Bitikçioğlu ile İstanbul Takipte Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci’nin yanı sıra İHA, Anadolu Ajans muhabirleri, Yeni Metropol, Tercüman, Yerel Gazete, Bölgenin Sesi, İstanbul Gündemi gazeteleri Genel Yayın Yönetmenleri ve diğer yerel gazetelerin temsilcileri katıldı.

İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin ödülünü, sitemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci aldı. 

Törende konuşan Bem-Bir-Sen 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” kapsamında düzenlenen ödül töreninde gazetecilerle bir arada olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Karakoç gazetecilerin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında sergiledikleri dik duruşla örnek olduğunu belirterek, “15 Temmuz darbe girişiminde göstermiş olduğunuz ‘milli birlik ve beraberlik’ duyguları hareketi içerisinde hepiniz bu ödülü almaya hak kazandınız. Ülkemiz zor bir dönemde geçiyor. 15 Temmuz’da darbe girişimini milletçe ve basın mensupları olarak birlikte bertaraf ettik, 102 yıl önce Seyit onbaşı nasıl ki o topları Rumeli tabyasından atıp iki gemiyi karanlık sulara boğduysa, yine bizim 15 Temmuz’da milletçe ve basın mensupları olarak birdik. Birlikte ülkemiz üzerine oynanan oyunları bozduk” ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ DUYURU: Lütfen; kaynak göstermeden haber ve fotoğraflarımızı kullanmayınız. Aksi gerçekleştiği taktirde yasal haklarımızı kullanacağız. 

selyus