Ana Sayfa YAŞAM 4 Nisan 2023

Kızılay Ümraniye Şubesi, örnek çalışmalarını Ramazan’da da sürdürüyor

Türk Kızılay’ı Ümraniye Şubesi yılın her ayında olduğu üzere Ramazan’da yoğunluk yaşıyor. Resmi rakamla750, diğer etkenlerle birlikte yaklaşık 1 milyon nüfusu olan bir ilçede sosyal hizmetlerini başarıyla yürüten Kızılay Ümraniye Şubesi’nin başkanlığını tecrübeli bir isim  olan Cemali Ergül yürütüyor.

Ayrıca Kadın Kolları Komisyon Başkanı Meryem Akbaş ekibiyle birlikte Başkan Ergül’e güçlü bir şekilde destek veriyor.

Uyum içinde ve işbirliği anlayışı ile Ümraniye’de ihtiyaç sahibi insanlara dokunan Kızılay Ümraniye Şubesi, ayrıca Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremlerin ardından mağdur olan ve AFAD tarafından Ümraniye’ye yerleştirilen yaklaşık 10 bin depremzede ile de yakından ilgileniyor.

Depremzedelerle yakından ilgilenmenin haricinde Ramazan ayı dolasıyla 5 bin erzak kolisini ihtiyaç sahibi evlere ulaştıran Kızılay ekibi, tekrar ihtiyaç halinde aynı insanlara koli tekraren teslim ediliyor.

Kızılay Genel Merkezin takdirini alan dokunan Kızılay Ümraniye Şubesi Başkanı Ergül ve yönetimi, Kadın Komisyonu Başkanı Meryem Akbaş ile ekibi ve gönüllüler mesailerini şubede harcayarak, beklenti içinde olan insanlara dokunmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

 

selyus