Ana Sayfa YAŞAM 30 Nisan 2017

Kübra Yıldırım, Davut Çabuk çiftini Allah mutlu ve bahtiyar eylesin

Tuzla Belediyesi çalışanları Kübra Yıldırım ile Davut Çabuk çifti, Başkan Dr. Şadi Yazıcı’nın kıydığı nikahla evliliğe ilk adımlarını attılar. Kübra Yıldırım, Davut Çabuk çiftini Allah mutlu ve bahtiyar eylesin.

Tuzla Belediyesi’nde çalışan Kübra Yıldırım ile Davut Çabuk, evliliğe ilk adımlarını attılar. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın kıydığı nikaha AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rustem Kabil, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk ile Serhan Kural, çiftlerin aileleri ve yakınları katıldı.

Çiftin Evlilik cüzdanını veren İBB Meclis Üyesi ve AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, “Her ikinizde bizim evladımızsınız. Birbirinize her zaman saygılı ve her konuda yardımcı olun. Sizlerin gözlerinden öpüyor, bir ömür boyu mutluluk ve saadetler diliyorum.” dedi.

Aynı zamanda AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Tanıtımı Medya’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Kübra (Yıldırım) Çabuk ile Davut Çabuk çiftini İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak tebrik eder, Allah’tan CC. bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Ayrıca Başkan Bacacı dedi mi bilmiyoruz ancak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın evlenen çiftlere söylediği “En az üç çocuk” sözünü hatırlatmış olalım. 

selyus