Kurban Bayramı’nın son gününü değerlendirmek isteyen vatandaşlar güzel havayı da fırsat bilerek sabahın erken saatlerinde Adalar İskelesi’ne akın etti.
İstanbul’da Kurban Bayramı tatili nedeniyle bazı vatandaşlar memleketine giderken, bazıları ise İstanbul’da vakit geçirmeyi tercih etti. Sahiller ve turistik mekanlar ise doldu taştı. Tercih edilen yerlerden biri de Adalar ilçesi oldu. Bayram’ın son gününü değerlendirmek isteyen vatandaşlar güzel havayı da fırsat bilerek sabahın erken saatlerinde Adalar İskelesi’ne akın etti. İskeleye gelenler Adalar’a gitmek için vapurlarda uzun kuyruklar oluşturdu.
Arkadaşlarıyla adalara gezmeye giden Ahmet Onal, “Bugün bayramın son günü adalara gezmeye gideceğiz. Herkes tatile gitti bizde arkadaşlarla gidiyoruz. Gezip geleceğiz. Bayram güzel, İstanbul bomboş. Herkesin bayramı mübarek olsun” dedi.
Bayram tatilinde eşiyle adalara giden Fatih Saray, “Eşimle beraber yola çıktık. Adalara vakit geçirmeye gidiyoruz. Eski bayramların tadı yok artık. Bir yere gidemedik, bari adalara gidelim dedik. Bayramı bu şekilde değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu.
Kurban Bayramı’nın son gününde Adalar İskelesi’nde yoğunluk oluştu
Benzer Haberler
-
Kağıthane’de Ayazma Camii ve Külliyesi açılış için gün sayıyor
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan “Cake Not Hate” kampanyasıyla tanınan Joshua Harris’i kabul etti
-
İstanbul’da yolda yürüyen kadının ensesine vurup kaçtı
-
İstanbul’da evlere giren dev çekirgeler paniğe neden oldu
-
15 Temmuz kahramanlarından 10’uncu yıl mesajı: “Mevla o gece içimizden ölüm korkusunu almıştı”
-
Galata Kulesi’nde 15 Temmuz’a özel Mapping gösterisi
-
15 Temmuz darbe girişiminde yaralıları almayan hastanenin ruhsatı satışa çıkarıldı
-
Kemal Akar: ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun’
-
İstanbul protokolü Çetinkaya ve Özdemir çiftini mutlu gününde yalnız bırakmadı
-
AK Parti Gençlik Kolları’nın düzenlediği ‘Ayasofya Yürüyüşü’ne binler katıldı
-
Ayasofya Camii’nde 15 Temmuz şehitleri için 253 hafız tarafından hatim duası okundu
-
Trabzon Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu’ndan güçlü hamle: Genel Sekreter Yardımcılığına Serdar Kızıldağ getirildi


