Ana Sayfa YAŞAM 21 Haziran 2021

Mehmet Hüsrev’in kızı evliliğe ilk adımını attı

TSE Bursa Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev’in biricik kızı Feride dünya evine girdi.
Adile Sultan Korusu’nda pandemi kuralları çerçevesinde yapılan düğün törenlerinde
Feride Hüsrev ile Faruk Sarıoğlu’nun nikahını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıyarken, genç çiftin nikah şahitliklerini de Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga, AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, Bursa Valisi Yakup Canpolat, Mudanya Kaymakamı Faik Sezer, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, TSE Başkanı Adem Şahin ve İş İnsanı Hasan Yeşildağ yaptılar.

DÜĞÜNÜN  ÖNEMLİ KONUKLARI VARDI 
Düğün törenine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga, AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Yargıtay Daire Başkanları Burhan Karaoğlu ve Mustafa Doğru, İş İnsanları Ziya İygen ve Hasan Yeşildağ, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Çifçi, AK Parti il Başkanı İhsan Karahan, Rize MHP il Başkanı İhsan Alkan, Bursa Valisi Yakup Canpolat, Mudanya Kaymakamı Faik Sezer, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye başkanı Hilmi Türkmen, TSE Başkanı Adem Şahin, TÜMBİKOM Başkanı Cevdet Akay, Tapu Kadastro Bölge Müdürü Adnan Cevheri ve çok sayıda misafir katıldı.
MEHMET HÜSREV’DEN DUYGUSAL KONUŞMA
Kızı Feride’ye gelin eden baba Mehmet Hüsrev, “Biz bir kız verdik ancak iyi bir evlat kazandık. Çocuklarımıza bir ömür boyu mutluluk diliyorum. Kız babası olmak dünyanın en zor işi.
Uzun yıllar bir gün yuvadan uçup gideceği kaygısı ile yaşıyorsunuz. Galiba o gün bu gün ancak biz de bir başkasının kızını aldık, hayat böyle devam ediyor. Allah herkesin çoluk çocuğuna sağlıklı bir ömür nasip etsin. Bu güzel günümüze katılan tüm misafirlerimize gönül dolusu teşekkür ediyoruz, iyi ki varsınız” dedi. Kaynak: Kocaeli öncü

selyus