Ana Sayfa YAŞAM 21 Eylül 2017

Mutluluğun tarifi; Zara ile tanışan Down Sendromlu Emrah’ta!

Üsküdar’da Down Sendromlu insanların işlettiği kafede çalışan Emrah Kuru’nun ünlü sanatçı Zara ile tanışma hayali gerçek oldu. Çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyleyen Down Sendromlu Emrah, ünlü sanatçıyla düet yaptı.

Bir gazetecinin yaptığı haberde ünlü sanatçı Zara’ya seslenen Down Sendromlu Emrah Kuru’nun istediğine ünlü sanatçı Zara kayıtsız kalmadı. Üsküdar Belediyesi’nin desteği ile açılan Down Sendromlu insanların İşlettiği Türkiye’nin en özel mekânlarından olan Tebessüm Kahvesinde Emrah Kuru ile bir araya gelen Zara birlikte düet yaptı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Zara ile Emrah Kuru’yu buluşmalarında yalnız bırakmadı.

ZARA, “TEBESSÜM KAHVE ARTIK BENİM BİR AİLEM”

Emrah Kuru’yu ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Zara, özel bir kişi tarafından çok sevildiğinden ve beklenildiğinden dolayı kendisinin çok şanslı olduğunu belirtti. Emrah’ın çok akıllı ve kibar bir beyefendi olduğunu söyleyen Zara, “Tebessüm Kahve artık benim bir ailem, burada ki bütün arkadaşlarım çok değerli, çok tatlı, onlarla tanıştığım için çok mutluyum. Üsküdar Belediyesinin bu şahane hizmeti için çok teşekkür ediyorum. Bu şahane insanları hem bizimle buluşturmuş oldular hem onlarla tanışma fırsatı bulmuş olduk. Ayrıca bu özel mekanda çalışan kardeşlerimizden birinin doğum günü nice yıllara diyoruz, mutlu yıllar diyoruz. Çok güzel bir ortamdayız, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“EMRAH KURU, “ÇOK MUTLUYUM ÇOK HEYECANLIYIM”

Down Sendromlu Emrah Kuru, “Çok mutluyum çok heyecanlıyım. Zara’ya beni ziyarete geldiği için çok teşekkür ediyorum, Allah bin defa razı olsun. Tebessüm kahvesinin bir ayrıcalığı daha olmuş oldu. Ben Zara’nın tüm türkülerini biliyorum kendisi ile birlikte şarkı söylemek, düet yapmak yıllardır hep hayallerimi süslüyordu. Hayatım her yerinde Zara vardı var olmaya devam edecek” diye konuştu.

BAŞKAN TÜRKMEN, “ZARA HANIMA DUYARLILIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise, “Zara hanımın sosyal sorumluk adı altına bu güzel hareketi için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Emrah’ın yıllardır kurmuş olduğu hayaline kayıtsız kalmadığı için. Zaten kendisi Zeynepkamilli, Üsküdar onun için vazgeçilmez bir yer. Yoğun program ve konserlerine rağmen Tebessüm Kahve’mize gelip Emrah’ın hayalini gerçekleştirdiği için kendisine tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan, ünlü sanatçı Down Sendromlu Emrah Kuru’yu ziyareti sosyal medyada oldukça ses getirdi. Sosyal medya kullanıcıları Zara’nın bu güzel hareketi için kendisini mesaj yağmuruna tuttu.

Benzer Haberler

İlginizi çekebilir

Hilmi Türkmen’den anlamlı ziyaret

Hilmi Türkmen’den anlamlı ziyaret

selyus