Ana Sayfa YAŞAM 2 Mart 2020

Özışık ve Gürbüz ailelerinin mutlu günü

İnternet Haber Yayın Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık’ın yeğeni, Son Sayfa Yayın Grubu’nun Sahibi Baki Özışık’ın oğlu Yakup Özışık ile Kübra Gürbüz çiftinin düğün merasimi davetlilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

İdlib’de verdiğimiz şehitlerden dolayı ülkemizin içinde bulunduğu hassas süreç nedeniyle düğün merasiminde Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve mevlit programı gerçekleşti.
Ataşehir Haber’in haberine göre gerçekleşen düğün merasimine; Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Semih Kayhan, İlhami Yılmaz, Hüseyin Hışman, , Ekrem Köse, Orhan Çerkez,  Ataeşhir Beeldiye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları’nın başkanları ile Özışık ve Gürbüz ailelerinin sevenleri katıldı.

Çiftin nikah akdini Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman gerçekleştirirken nikah şahitlikleri İnternet Haber Yayın Grubu Sahibi Hadi Özışık, Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş çiftlerin evlilik cüzdanını birlikte verdiler.

Düğünlerine bizzat katıldığımız Yakup Özışık ile Kübra Gürbüz çiftine, İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak bir ömür boyu mutluluk ve huzur dileriz… Kaynak: Serkan Şimşek/ Ataşehir Haber

selyus