Ana Sayfa YAŞAM 9 Eylül 2016

Pensilvanya soytarısı Gülen’in pes dedirtecek yalanları

Televizyon program yapımcısı Bekir Develi, Müslümanlıktan nasibini alamamış olan Pensilvanya’nın soytarısı Fetullah Gülen ve onun havarisinin Allah’tan korkmadan, utanmadan, arlanmadan etkili oldukları ülkelerde yalanın bini bin para kelimeler sarf ederek algı oluşturmaya çalıştıklarını söylüyor.

Televizyon program yapımcısı Bekir Develi, sosyal medya hesabından çok acıklı ve bir o kadar da şaşırtacak bir paylaşım yaptı. Müslümanlıktan nasibini alamamış olan Pensilvanya’nın soytarısı Fetullah Gülen ve onun havarisinin Allah’tan korkmadan, utanmadan, arlanmadan etkili oldukları Müslüman ülkelerde yalanın bini bin para kelimeler sarf ederek algı oluşturmaya çalışıyor. Bekir Develi’nin yazdıklarına bakılırsa, onurlu Türk Milletine 15 Temmuz gecesi darbe girişiminde bulunan bu Fetullahçi Terör Örgütü, başarısız olunca Müslüman ve Türki ülke vatandaşlarının duygularını kullanarak Başkomutan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında binlerce, 10 binlerce insanı öldürdü gibi yalan beyanlarda bulunarak kötü göstermeye çalışıyorlar.

Külliyen yalanlarıyla her kötülediklerinde daha da yücelen Erdoğan’ı çok sevilen bu devletlerde katil gibi göstermelerinin bir fayda getirmeyeceğini birileri anlatmalı bu Amerikan ve İngiliz köpeklerine.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I KATIL GÖSTERME ALGISI VAR

Bekir Develi, Twitter hesabından şunları söylüyor: “Üç gündür Hac farizası için Mekke-i Mükerreme’deyim. Gerek otelde gerekse haremde dünyanın dört bir yanından Müslümanlarla sohbet ettim. Bir Pakistanlı ciddi ciddi Tayyip Erdoğan neden 100 bin kişi katletti diye sordu kendinden emin bir şekilde. Dün Senegalli bir kardeş Tayyip Erdoğan 50 bin kişiyi katletmiş 15 Temmuz olaylarında, ‘bu nasıl oluyor’ diye sordu? Bir Kırgız işin aslını izah etmeye çalışan Kenan Alpay abiye ‘sen yalancısın, sanki MİT’çi ağzıyla konuşuyorsun’ dedi. Anlaşılan o ki Feto yurtdışında tezvirat yapma konusunda epey yol almış ve biz kendimizi bu inşalara anlatamamışız. Hiç vakit kaybetmeden hakikati anlatma noktasında her türlü, her dilde videolar ve görseller aracılığı ile özellikle İslam ülkelerindeki kardeşlerimize ulaşmamız gerek”  şeklinde açıklama yaptı. 

selyus