Ana Sayfa YAŞAM 12 Ağustos 2022

PKK’nın şehit ettiği Ferhat Gedik ve Eren Bülbül Üsküdar’da anıldı

Trabzon’un Maçka ilçesinde bölücü PKK terör örgütü mensupları tarafından açılan ateş sonucu 11 Ağustos 2017 tarihinde şehit edilen Başçavuş Ferhat Gedik ve Eren Bülbül’ün ölümlerinin 5. yıldönümünde Üsküdar Şehit Eren Bülbül Parkı’nda anıldı.

Üsküdar Belediyesi, Trabzon’un Maçka ilçesinde Köprüyanı Mahallesi’nde 11 Ağustos 2017’de terör örgütü mensuplarının hırsızlık için girdiği evlerini güvenlik güçlerine göstermek için giderken açılan ateş sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ve Eren Bülbül’ü ölümlerinin 5’inci yılında Şehit Eren Bülbül Parkı’nda andı. Kur’an tilavetiyle başlayan anma programına AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve şehitlerin yakınları ile Üsküdarlılar katıldı.

Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ve şehit Eren Bülbül’ü anma programında protokol üyeleri konuşma yaparak şehitlere Allah’tan rahmet dilediler.

selyus