Ana Sayfa YAŞAM 7 Nisan 2015

Şahinbey’den dev “Kutlu Doğum” programı

Şahinbey Belediyesi tarafından 19 Nisan Pazar günü Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda organize edilecek olan “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum programına dünyaca ünlü sanatçı Sami Yusuf’ta katılacak.

Şahinbey Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenecek ‘Kutlu Doğum Özel Programı’na dünyaca ünlü sanatçı Sami Yusuf konuk olacak.  Başkan Tahmazoğlu, Gaziantep’e ilk defa gelecek olan Sami Yusuf’u dinlemek isteyen tüm vatandaşları 19 Nisan’da Şahinbey Kapalı Spor Salonuna beklediklerini söyledi.

Şahinbey Belediyesi Gaziantep’te bir ilki gerçekleştirerek dünyaca ünlü sanatçı Sami Yusuf’u, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in dünyaya gelişi olarak kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ki ‘Kutlu Doğum Özel Programı’ için kente davet etti.

SAMİ YUSUF İLK DEFA GAZİANTEP’E GELECEK

19 Nisan Pazar günü Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan etkinliğe tüm vatandaşların davetli olduğunu belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin Kutlu Doğumunu, bütün Türkiye’de olduğu gibi bizde etkinliklerle idrak ediyoruz. 19 Nisan Pazar günü yapılacak olan Kutlu Doğum Özel Programı için, Gaziantep’te bir ilki gerçekleştirerek dünyaca ünlü sanatçı Sami Yusuf’u davet ettik.  Saat 19.30 başlayacak olan programımızın sunuculuğunu Gökhan Kalaycıoğlu yapacak. Selman Okumuş hocamız ise Kuran Tilaveti’nde bulunacak. Daha sonra ise Sami Yusuf sahneye çıkacak. Ben bu özel etkinliğin yapılacağı Şahinbey Kapalı Spor Salonu’na bütün Gazianteplileri davet ediyorum” diye konuştu.

Etiketler:
selyus