Ana Sayfa YAŞAM 14 Haziran 2016

Sancaktepe’de Ramazan heyecanı sokaklara taştı

Sancaktepe Belediyesi’nin, her mahallede Ramazan etkinliği adı altında başlattığı açık hava iftarları, halkın yoğun katılımı ve büyük bir heyecanla devam ediyor.

İnsanların birbiriyle kaynaştığı, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun en üst düzeye çıktığı Sancaktepe Belediyesi sokak iftarları her gün ayrı mahallede ramazanın manevi havasını hissettiriyor. Sancaktepelilere ramazan ayının daha huzurlu, güvenli ve mutlu geçmesinde önemli katkıda bulunan Sancaktepe Belediyesi,  en son 13 Haziran Pazartesi günü Yenidoğan Mahallesi Akın Caddesi’nde  4,500 ü aşkın mahalle sakinini iftarda bir araya getirdi.

Belediye Başkanımız İsmail Erdem, Ramazan ayının sokak iftarlarına yaklaşık zaman zaman beş bin kişiyi bulan katılımların olduğuna dikkat çekerek, “Birlik ve beraberliğin en canlı kanıtı olan bu gönül sofraları ilçemizde her zaman daim olsun’’ dedi. Başkan Erdem, iftar öncesi yaptığı konuşmada Ramazan süresince her mahallede bir sokağın trafiğe kapatılarak masalar kurulup hep birlikte iftar yaptıklarını ve iftar buluşmalarının komşuluk ilişkilerini güçlendirdiğini söyledi.

selyus