Ana Sayfa YAŞAM 11 Haziran 2014

Sancaktepe’de “Eğitimcinin Eğitimi”

Sancaktepe’de “Eğitimcinin Eğitimi” adlı program Sancaktepe Mutlu Evler Merkezi’nde gerçekleşti.

Sancaktepe’de “Eğitimcinin Eğitimi”

Sancaktepe’de “Eğitimcinin Eğitimi” adlı program Sancaktepe Mutlu Evler Merkezi’nde gerçekleşti.

Sancaktepe Belediyesi’nin Sancaktepe Mutlu Evler Merkezi tarafından düzenlenen “Eğitimcinin Eğitimi” programı Pedagog Rüya Meydancı’nın katılımı ile gerçekleşti.
Sancaktepe Belediyesi tarafından 10 Haziran Salı günü gerçekleşen ve “Çocuk Gelişimi” öğrencilerinin katıldığı eğitimde “Hayatımızın Yolculukları” konusu anlatıldı. Hayatımızın bir yolculuktan ibaret olduğunu ifade eden Meydancı; “Her türlü deneyimlerimiz hayat yolunda yaptığımız yolculuklardır, bu yolculuklar bazen keyifli bazen ise zorludur” dedi.
Başarıya ulaşmak için amaç belirlemenin önemine değinen uzmanımız; “Unutmamak gerekir ki, başarılı bir insan, belirlediği amaçlarına belirli bir zaman dilimi içinde ulaşmış olan kişidir” şeklinde konuştu.
5 Kart seçimi etkinliği ile katılımcılardan seçim yapmalarını isteyen Meydancı; bu çalışma ile amaçlananın kendi hayatımıza bakabilmek olduğunu ifade etti. Çalışma sonunda ise katılımcılar kendi hayatlarının filmini oluşturmuş oldu.
“Eğitimcinin Eğitimi” programı eğitimleri bir ay boyunca her salı ve Perşembe günleri Mutlu Evler Merkezi’nde gerçekleşecek.

Etiketler:
selyus