Ana Sayfa YAŞAM 22 Ekim 2023

Sancaktepe’de Gazze’ye destek mitingi

Gazze’ye Destek Platformu, Sancaktepe’de miting düzenledi. “Büyük Sancaktepe Mitingi” başlığı altında gerçekleşen İsrail’i protesto ve Filistinlilere destek buluşmasına yoğun katılım oldu. Samandra Saat Kulesi Meydanı’nda düzenlenen mitinge Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, 20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, STK temsilcileri ve binlerce Sancaktepeli katıldı.

Vatandaşlar, Kur’an-ı Kerim ve İstiklal Marşı okudu. Türk ve Filistin bayrağı sallayıp, Gazze’ye destek sloganları atan katılımcılar, “Kudüs İslam’ındır”, “Kudüs Müslümanların Kırmızı Çizgisidir”, “Filistin için İsrail’e boykot”, “Kudüs Ümmetin kalbidir” yazılı pankart ve dövizler taşıdı.

“BURAYA GELEREK VİCDANI OLDUĞUNU GÖSTEREN KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Mitingde bir konuşma yapan Başkan Döğücü, “İsrail’in zorbalığını ve bu yaptığı katliamı lanetlemek için buradayız. Dünyanın duyarsız ülkeleri, Birleşmiş Milletleri, Avrupa İnsan Hakları Konseyi hepsi iflas etmiş şu anda. Hiç birinin bir hükmü kalmadı. Buraya gelerek insan olduğunu, vijdanı olduğunu gösteren tüm kardeşlerime gönülden teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Sancaktepe’nin sesini İstanbul’a, Türkiye’ye, Gazze’ye duyurduğunuz için sizlere ve bu organizasyonu yapan tüm kardeşlerime de gönülden teşekkür ediyorum.”

İlginizi çekebilir

KANALİZASYON HANGİ TÜRBEDEN

KANALİZASYON HANGİ TÜRBEDEN

selyus