Ana Sayfa YAŞAM 23 Kasım 2018

Sancaktepe’de Mevlid-i Nebi programı

Büyüyen ve gelişen Sancaktepe’de yapımı kısa süre önce tamamlanan Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi, Peygamberi Efendimizin doğum günü olan Mevlid Kandili’nde gerçekleşen Mevlid-i Nebi programına ev sahipliğini yaptı.

Sancaktepe Belediyesi ve Medeniyet Yolcuları Vakfı, Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde, yoğun katılım altında alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in doğumu için Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla bir program düzenledi.

Programa Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Belediye Başkan Yardımcıları ve Sancaktepeliler katıldı.

Kur’an Tilaveti ile başlayan programda Medeniyet Yolcuları Vakfı Öğrencilerinin sohbeti,  şiirleri, ilahileri yer aldı.

Konuşmasında Peygamber Efendimizin Allah’ın varlığına, onun lütuf ve hidayetine en büyük şahit olduğunu belirten Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Rahmet elçisi, iki cihan güneşi, ahlak ve iman kalesi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in yeryüzünü şereflendirişini idrak ediyoruz. Bu vesileyle alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğum günü olan Mevlid Kandilinin tüm İslam Alemine hayırlar getirmesi temennisiyle Cenab-ı Allah’tan sağlık, afiyet ve başarı diliyorum. Böyle önemli bir günde bugün ilk kez sizlere kapılarını açan Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezimizde davetimize icabet ettiğiniz, geldiğiniz için sonsuz teşekkür ediyor, minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İlginizi çekebilir

Berberlere koronavirüs engeli

Berberlere koronavirüs engeli

selyus