Ana Sayfa YAŞAM 8 Mart 2023

Sancaktepeli kadınlardan depremzedeler için kermes

Sancaktepe Belediyesi geliri depremzede vatandaşlarımıza bağışlanmak üzere “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”ne özel kermes düzenledi.
Sancaktepe Belediyesi Kadın Aile Merkezi Müdürlüğü tarafından belediye binası fuaye alanında açılan kermeste, Kadın Aile Müdürlüğü bünyesindeki kurslarda üretilen el emeği göz nuru ürünler ile kadınların hazırladığı yiyecek ve içecekler satıldı.
“8 Mart Dünya Kadınlar Günü”ne özel Sancaktepeli kadınların yapmış olduğu ele emeği göz nuru ürünlere vatandaşların ilgisi büyük oldu.


Kermeste elde edilecek gelirin Malatya Doğanşehir’de bulunan depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacağını belirten Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, “Asrın felaketinin ardından 7’den 70’e tüm Sancaktepe olarak el birliği ile deprem bölgesine her türlü lojistik destek ve yardım malzemelerini gönderiyoruz. Bunun yanında depremzedelerin tüm ihtiyaçlarının karşılanacağız 500 konteynerlik yaşam alanımızın yapımının sonuna geldik. Bugün de “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla Sancaktepeli kadınlarımızın yaptığı ürünleri kermesimizde satışa sunduk. Buradan toplanan gelirler depremzede vatandaşlarımızın ihtiyacı için kullanılacak. İnsanlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için gayret ediyoruz. Tüm insan ve lojistik gücümüzü kullanarak deprem bölgesine yardım ediyoruz. Bu vesileyle kadınlarımızın gününü tebrik ederim” dedi.

İlginizi çekebilir

Beyoğlu’nun merhametli imamı

Beyoğlu’nun merhametli imamı

selyus