Ana Sayfa YAŞAM 11 Şubat 2016

Sancaktepeli kadınlardan kardeş duyarlılığı

Sancaktepe Belediyesi ile Hayrat Vakfı’nın Bayırbucak Türkmenleri için daha önce yaptığı yardımlara destek veren AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları, Başkan Esra Başar öncülüğünde kampanya ya yine duyarlılık göstererek un ve patates tedarik ettiler.

Sancaktepe Belediyesi ile Hayrat Vakfı’nın Bayırbucak Türkmenleri’ne ulaştırmak üzere ortaklaşa düzenledikleri yardım çadırına AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları’da destek veriyor. Samandara Meydanı’nda kurulan çadırı yerinde inceleme fırsatı bulduk. Sancaktepelilerin duyarlı olduğu yardım kampanyasında İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar’ın öncülüğünde kadın kolları ekibinin uğraşlarına şahit olduk. Daha önce yardımlara birçok konuda destek veren kadın kolları son olarak un tedarik ederek çadırdaki sorumlulara teslim ettiler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Başar, “Sancaktepe Belediyesi ile Hayrat Vakfı’nın Bayırbucak Türkmenleri’ne ulaştırmak üzere ortaklaşa düzenlediği bir yardım organizasyonu. Önceki organizasyonlarda gıda, çocuk ve kadın giyim konularında destek vermiştik. Bu yardım kampanyasına da un ve patatesi desteği veriyoruz. İnşallah çok yakında 8 tır Sancaktepe’den yola çıkacak. Bu çadır burada yardım toplamaya devam edecek. İnşallah hedefimiz her ay bir tır göndermek. Sancaktepeliler bu yardımlara duyarlı. Paylaşmayı seven kadın kolları olarak her mahallede çalışmalarımızı yürüterek kampanyaya ciddi destek verdik” dedi.  

İlginizi çekebilir

İstanbul’da şafak operasyonu

İstanbul’da şafak operasyonu

selyus