Ana Sayfa YAŞAM 25 Ağustos 2022

Seren Serengil, “Bence öğrenmenin yaşı yok, Gülşen din ve ahlak dersi alabilir”

Gülşen’in konserinde “İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” sözlerine bir tepki de Seren Serengil’den geldi. Seren Serengil, Gülşen hakkında soruşturma başlatıldığını duyunca “Bu çok ağır bir ithamdır derhal özür dilemelidir. Ve bence öğrenmenin yaşı yok, din ve ahlak dersi alabilir” dedi.

Son dönemde sahnede tercih ettiği kıyafetler ile eleştirilen Gülşen’in bir konserinde sarf ettiği “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” sözleri aylar ortaya çıktı. Gülşen’in ithamının ardından sosyal medya kullanıcıları ayağa kalktı.

Tepkiyle karşılanan Gülşen hakkında Seren Serengil’den de yorum gecikmedi. Seren Serengil, Gülşen hakkında sosyal medyada yapılan bir haberin altına şu yorumu yazdı:

“Bir zahmet. Oraya din ve ahlak dersi alan pırıl pırıl kardeşlerimizin, kız kardeşlerimizin Milli Eğitim Bakanlığı’nın onayladığı bir okuldur. Bugüne kadar sapık çıktığını hiç görmedim. Bu çok ağır bir ithamdır derhal özür dilemelidir. Ve bence öğrenmenin yaşı yok, din ve ahlak dersi alabilir” Akşam gazetesi

selyus