Ana Sayfa YAŞAM 22 Mart 2023

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, deprem bölgesinde çocukların yanında

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Asrın felaketini yaşadığımız ilk günden itibaren afet bölgelerimizde yaraları sarmaya devam ediyoruz. Evlatlarımız için düzenlediğimiz etkinliğimizde onların bir parça mutluluğu için bir araya geldik. Bölgede daha güçlü bir “Şile Belediyesi” için çalışmalarımızı sürdürecek, afetin yaralarını hep birlikte saracağız.”

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Hatay Antakya’da Şile Belediyesi Aşevinde felaketin yaşandığı günden bu zamana bölgede her gün 10.000 kişiye sıcak yemek dağıtılan noktaya gerçekleştirdiği ziyarette bölgedeki çocuklarla bir araya gelerek yakından ilgilendi.

Çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyen Şile Belediyesi yöneticileri, “Bir nebze olsun küçük kardeşlerimizin mutlu olmalarında fayda sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere” ifadeleri kullandılar. Ayrıca Başkan Ocaklı; Şile Belediyesi Aşevi mutfağında pişen yemek kazanlarının da başına geçerek çalışma arkadaşlarına yardımcı olduğu görüntülere yansıdı.

 ŞİLE BELEDİYESİ AŞEVİ VE ETKİNLİK ALANINA ULUSAL BASININ İLGİSİ..

Şile Belediyesi Aşevi ve etkinlik alanı bölgede vatandaşların yoğun ilgisi ve beğenisini kazanırken aynı zamanda Ulusal Medyanın da dikkat çeken noktası haline geldi.

Bölgedeki çocuklar için düzenlenen etkinliklere katılan ve özellikle çocuklardan yoğun ilgi gören Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, tv kanallarıyla röportajlar yaparak bölgede görev yapan Şile Belediyesini ekranlara taşıdılar.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı “Asrın felaketini yaşadığımız ilk günden itibaren afet bölgelerimizde yaraları sarmaya devam ediyoruz. Evlatlarımız için düzenlediğimiz etkinliğimizde onların bir parça mutluluğu için bir araya geldik. Bölgede daha güçlü bir “Şile Belediyesi” için çalışmalarımızı sürdürecek, afetin yaralarını hep birlikte saracağız” dedi. Nurcan Kırcalı / Haber Şile

İlginizi çekebilir

Acımız büyük

Acımız büyük

selyus