Ana Sayfa YAŞAM 5 Mart 2015

İstanbullu kadınların Özgecan duyarlılığı

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın öncülüğünde, geçtiğimiz haftalarda 39 ilçede çok yoğun kar yağışına rağmen Özgecan için açılan stantlarda kurulan taziye defterleri, kadın kolları heyeti tarafından Mersin’e götürülerek Aslan ailesine teslim edildi.

Mersin’de hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın acısını bir nebze olsun dindirebilmek için, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları’nın sorumluluğunda İstanbul’un 3 bölgesinde 39  ilçe kadın kolları başkanları ekipleriyle günlerce stantlar açarak 10 binlerce insanın duygu ve taziyelerini yazdığı defterleri, İstanbul’dan Mersin’e giden kadın kolları ekibi Özgecan’ın anne-babasına teslim ettiler. 5 Mart Perşembe günü gerçekleşen görüşmede duygu dolu anlar yaşandı.

 

EKİP, ASLAN AİLESİNİN EVİNDE

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Zeynep İşcan Çeviker ile Neslihan Coşkun, 1. bölgeyi temsilen AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, 2. bölgeyi temsilen AK Parti Fatih İlçe Kadın Kolları Başkanı Büşra Uncu Özten, 3. Bölgeyi temsilen AK Parti Bağcılar İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kıratlı’dan oluşan İstanbul İl Kadın Kolları heyeti, İl Sosyal İşler Başkanı Başkanı Zeynep İşcan Çeviker koordinatörlüğünde gerçekleştirdiği görüşmede Özgecan’ın annesi Songül ile baba Mehmet Aslan’a bir kez daha taziyelerini ilettiler.

İstanbul heyetini çok samimi duygularla karşılayan ve acıları ilk günkü gibi sıcaklığını koruyan Aslan ailesi, olayın başından bu yana kendileriyle yakından ilgilenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan övgüyle bahsetti.

İstanbul kadın kolları heyeti Özgecan’ın mezarına da giderek dualar okudular. Mersin’de görüşmelerini tamamlayan heyet akşam saatlerinde İstanbul’a döndü.

Haber ve fotoğraflar: Gaye Zayıf

Etiketler:
selyus