Ana Sayfa YAŞAM 30 Mart 2022

Suna Gönüllü Uzunoğlu, “Basınımızın destekleriyle geniş kitlelere ulaşıyoruz”

Yeşilay Çekmeköy Şube Başkanı Gönüllü, “Yaptığımız çalışmaları duyurmak bizim için bir yere kadar etkili olur. Siz basın mensupları bunu sosyal medya ve basın kuruluşlarınızda paylaşmadıkça amacımıza ulaşamayız. Sizlerin vasıtasıyla çok daha geniş kitlelere hitap etmiş oluyoruz. Onun için desteklerinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum.”

Yeşilay Çekmeköy Şube Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu, İstanbul Anadolu Yakası ve Çekmeköy’ün yerel basını ile sosyal medya kuruluşlarını ilçedeki şubelerinde ağırladı.

Basın mensuplarını samimi bir ortamda ağırlayan Başkan Gönüllü, göreve henüz yeni gelmesine rağmen bir çok çalışmanın altına imza attı. Özellikle bağımlılıkla mücadele konusunda Çekmeköy Madenler Meydanı’na Narkotik Eğitim Tır’ı kurarak bir hafta boyunca vatandaşları bilinçlendirdiler.

Basın mensuplarına desteklerinden dolayı teşekkür eden Yeşilay Çekmeköy Şube Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu, “Yeşilay olarak elimizden geldiği kadar Çekmeköy’de bilinir olmak istiyoruz. Vatandaşlarımız genel itibariyle Yeşilay’ı tanısa da zaman zaman yaptığımız esnaf ziyaretlerimde bizi şaşırtan gelişmeler de oluyor. Bu ziyaretlerimizde bazı esnafımız bizi Kızılay ile karıştırıyor. Hal böyle olunca bizde Ramazan ayından sonra esnafımızı tek tek ziyaret edip Yeşilay neler yapar? Yeşilay’ın bağımlılıkla ilgili yaptığı çalışmaları anlatarak kendimizi daha detaylı ifade ederek farkındalık oluşturmak istiyoruz.

Yaptığımız çalışmaları duyurmak bizim için bir yere kadar etkili olur. Sizler bunu sosyal medya ve basın organlarınızda paylaşmadıkça amacımıza ulaşamayız. Sizlerin yaptığı haberlerle çok daha geniş kitlelere hitap etmiş oluyoruz. Onun için desteklerinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum.”

Kendi elleriyle yapıp basın mensuplarına sunduğu ikramlar için Başkan Gönüllü’ye teşekkür ederiz.

selyus