Ana Sayfa YAŞAM 30 Ekim 2018

İSTANBUL TAKİPTE

İstanbul Takipte Haber Sitesi, 8 yıldır çizgisini ve dik duruşunu bozmadan habercilik mesleğini sürdürmektedir. Bütün ekonomik zorluklar ve yoğun siyasi tepkilere rağmen, inandığı yolda yürüyen İstanbul Takipte’nin daha fazla desteği hak ettiğini düşünüyoruz. Hele hele geçtiğimiz günlerde Almanya üzerinde bir sürücüden yayını sürdüren sitemize FETÖ ve PKK saldırarak 250-300 bin virüs saldırısında bulundu bir dönemde daha çok sahip çıkmanız lazım.

Fetullahçı Terör Örgütü, PKK, KCK, YPG, PYD, DHKP-C, HDPKK, CHP ve diğer bilimum muhalifler kendi yandaş medyalarına her türlü sahip çıktığı bir ortamda kutlu dava çatısı altında yürüyen İstanbul Takipte Haber Sitesi’ne yeterince girilip haberlerin okunmadığı ve haber linklerinin paylaşılmadığı alınan analitik raporlarında görülmektedir. Ayrıca birkaç kurum ve şahsın dışındakilerin maddi olarak uzak durmaları da onların ayıbıdır..!!

Çok da sahip çıkılmamamıza rağmen üst sıralara yakın olduğumuzu ve sahip çıktığınız takdirde daha da iyi yerlerde olabileceğimizi özellikle belirtmek istiyoruz…

Bizim basın camiasıyla ilgili bir tek örnek vereceğiz: CHP’nin yayın organı olan ve hem Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan hem de AK Parti düşmanı Gerçek Gündem Haber Sitesinin günlük tıklanma oranı bir milyonun üstündedir. Yanı bir milyondan fazla insan her gün o siteye girip haberlerini takip etmektedir. Ayrıca maddi olarak da gezici zihniyetindeki büyük şirketler, holdingler ve CHP’li belediyelerin çoğunluğu bu siteye sahip çıkmaktadır…

Bilerek ya da bilmeyerek bu haber sitesini görmezden gelenler de artık destek verme zamanınız gelmedi mi?

Ayrıca haber sitesindeki haberleri okuyarak da siteye sahip çıkabilirsiniz. “Taraf olmayan bertaraf olur” anlayışı ile inandığı dava yönünde taraf olan İstanbul Takipte Haber Sitesi’ne girerek lütfen sahip çıkın.

Sitemizi, https://twitter.com/hayelkenci, https://twitter.com/istanbultakipte ve https://www.facebook.com/hayelkenci, https://www.facebook.com/groups/istanbultakipte/, https://www.facebook.com/%C4%B0stanbul-Takipte-1669975809919433/ facebook hesaplarından da takip edebilirsiniz.

selyus