Ana Sayfa YAŞAM 22 Eylül 2015

Tuzla Belediyesi’nde bayram sevinci

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve başkan yardımcıları, bayram öncesi mesainin son gününde belediye personeliyle bayramlaştı. Bayramlaşmada persönelde bayram sevinci vardı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural, Av. Mehmet Çelikel, Dr. Turgut Özcan ve Kevser Şamlı, başkanlık makamında belediyenin birim müdürleri ve personeli ile bayramlaştı. Başkan Yazıcı, personelle tek tek bayramlaştı, bayramda görevli personele de başarılar diledi. Başkan Yazıcı, “Ülkemizde son günlerde üzücü olaylar yaşanıyor. Terörle üzülen milletimizin, bayram sevinciyle gülmesini temenni ediyoruz. Bu bayramın milletçe yaşadığımız üzücü günlerin geride kalmasına vesile olmasını, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi güçlendirmesini diliyorum. Kurban Bayramı’nızı tebrik ediyor, hayırlı, sağlıklı ve bereketli günler diliyorum” dedi.

Tuzla’da ilçe protokolü ve halk, 25 Eylül 2015 Cuma günü (Bayramın 2. Günü) saat 11.00’de Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde bayramlaşacak.

selyus