Ana Sayfa YAŞAM 24 Şubat 2017

Tuzla Belediyesi Orduları buluşturdu

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Tuzla Belediyesi 7. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda Ordulular buluştu.

Tuzla Belediyesi 7. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda Ordulular bir araya geldi. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hasan Turan ve İsmet Uçma, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu, Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Çelik, Tuzla ve çevresinde yaşayan Ordulular katıldı. Ordulular, yöresel sanatçıların eşliğinde keyifli vakit geçirdi. Ordu yemekleri konuklara tanıtıldı ve ikram edildi.

“TUZLA’DA KURULAN BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN DR. ŞADİ YAZICI’YA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Tuzla Ordu Dernekler Platformu Başkanı Mehmet Irmak konuşmasında “Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması programı çerçevesinde hemşehrilerimizin kimliklerini hatırlaması, birlik, beraberlik ve kaynaşması için bizlere bu imkanı sunan değerli başkanımız Dr. Şadi Yazıcı beyefendiye sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Burada bulunan 5 Ordu Derneği olarak Tuzla’daki birlik, beraberlik ve dayanışmanın daimi olması için bu gibi organizasyonların her zaman tekrarlanması için biz her zaman destek olacağız.” dedi.

BAŞKAN YAZICI: “HER ZAMAN HEMŞEHRİ DERNEKLERİMİZİN YANINDAYIM”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’da birlik ve beraberliğin oluşmasında hemşehri derneklerinin önemine dikkat çekti. Başkan Yazıcı, ‘Hemşehri derneklerimizden hep bunu arzu ediyorum. Daha çok katılımcı olalım. İstanbul Tuzla’dan başlar sloganı ile hep birlikte en güzel günleri Tuzlamız, İstanbul, ülkemiz için hep beraber oluşturmak istiyoruz. Bizim birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu ülkede ne yaparsak yapalım en önemli gücümüz birlik ve beraberliktir. İlk günden itibaren Hemşeri Dernekleri Platformunun ve derneklerle yapmış olduğumuz çalışmaların önemini altını çizerek söyledim ve İstanbul çapına yayıldığını görüyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Allah birlik beraberliğimizi bozmaya çalışanlara da fırsat vermesin. Her zaman hemşehri derneklerimizin yanındayım. Ordu’da birlikte olduk, Tuzla’da birlikte olduk, Türkiye’nin her yerinden derneklerle birlikte olduk. İnşallah birlikte olmaya da devam edeceğiz.’ dedi.

BU VATANIN SAHİBİ 79 MİLYONDUR

Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması programında konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ‘Nerede sivil toplum kuruluşu ile ilgili bir davet olsa oraya icabet etmeye çalışıyorum. Malum bizim kültürümüzde davet edildiğin yere erinme edilmediğin yere de görünme diye bir deyiş vardır. O yüzden bugün burada aranızdayım. Allah gecemizi mübarek eylesin. Biz 367 sayısını elde etsek de yine milletimizin hakemliğine başvuracağız demiştik. 16 Nisan’da milletimizin hakemliğine başvuracağız. Bu konuda sizden istirhamım sadece şu sahipsiz vatanın batması haktır. Sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır. Benim inancım şu ki vatanın sahibi sadece bu vatanın gemisini yöneten siyasetçiler değildir. Vatanın sahibi bu vatanın coğrafyasının üzerinde yaşayan 79 milyondur.’ dedi.

İSMET UÇMA, BAŞKAN YAZICI’YI TEBRİK ETTİ

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ilçede birlik ve beraberliği sağlama konusunda derneklere çok destek verdiğini vurguladı. Uçma, ‘Ben bu organizasyonda büyük emeği olan sevgili kardeşim Tuzla Belediye Başkanım Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ederim. O sadece yerel yönetimlerde başkan olmaktan öte çok ciddi bir mütefekkir, ciddi bir düşünür, ciddi bir münevver.  O, itibar ile kendisine hakikaten tabip olması hasebi ile toplumsal işleri görürken hazır bir hekim hassasiyeti ile ve dokunuşlarla toplumu yöneten, hedefine taşıyan derneklerin ve gerçekten STK’ların, kimsesizlerin 24 saat emrinde olan sevgili başkanımıza Ordumuz için de hayırlı ve bize yaşattığı bu güzellikler için çok teşekkür ediyorum. Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliktir.’ dedi.

Ordulular, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya hediye vererek teşekkür etti.

selyus