Ana Sayfa YAŞAM 27 Aralık 2015

Tuzlalı kadınlardan güçlü dayanışma

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, aralık ayında doğan Kadın Kent Gönüllüleri’ne doğum günü pastası keserek yeni yaşını kutladı. Programa katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Tuzla’da kadınlar büyük bir güç oluşturdu ve bu güçlü dayanışmayı sürdüren organizasyonlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ve Kadın Kent Gönüllüleri, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda düzenlenen doğum günü etkinliğine katıldı. Aralık ayında doğan Kadın Kent Gönüllüleri için pasta kesilen programda aralık ayının gönüllüsü seçilen kadınlar da birer buket çiçekle ödüllendirildi. Sosyal İnceleme Komisyonu’ndan Nurten Şahin, Yetimler Komisyonu’ndan Ayşegül Güleç, El Sanatları Komisyonu’ndan Ayşe Yılmaz, Çocuk ve Gençlik Komisyonu’ndan Mürvet Dugan’a çiçekleri Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı tarafından hediye edildi.

“BÜYÜK İŞLERE İMZA ATIYORUZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, hem doğum gününü kutlayan hem de ayın gönüllüsü seçilen Kadın Kent Gönüllüleri’ni tebrik etti. Kadın Kent Gönüllüleri’nin kendileri ve toplum için önemli bir hizmeti gerçekleştirdiğini belirten Dr. Fatma Yazıcı, “Tuzla’da kadınlar büyük bir güç oluşturdu. Buna bir nebze olsa da katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu aileyi daha çok güçlendirerek daha sağlam adımlarla büyük bir disiplin içinde büyütmeyi hedefliyoruz. İyilik yapmak, başkasına bir faydamızın olmasını sağlamak çok kutsal bir iş. Gönül Elleri Çarşısı çatısı altında toplum yararına çalışmalar yaparak hep birlikte daha büyük işlere imza atıyoruz. Bu bakımdan sizleri kutluyorum. Kendi arasında hem çok uyumlu hem de giderek büyüyen bir aileyiz. Yaptığımız çalışmaları öncelikle olarak Allah rızası için, başkalarına faydamız dokunsun diye yapıyoruz. Bu iyilik hareketinde her birinizin ayrı ayrı emeği ve zamanı var. Bu bakımdan burada olan ve olmayan her bir gönüllümüze minnettarız. Her biriniz bu işte çok kıymetlisiniz. Bizim hedefimiz Tuzla’da kimin neye ihtiyacı varsa ona yetişebilmektir. Allah’ın izniyle, sizlerin desteğiyle bunu gerçekleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

selyus