Zeytinburnu’nda otomobil içerisinde bırakılan ve ağlamaya başlayan 3 yaşındaki minik Ravza polis ve itfaiye ekiplerinin camı kırması ile kurtarıldı. Oldukça korktuğu gözlenen çocuk daha sonra babasıyla birlikte araca binerek oradan uzaklaştı.
Olay, saat 12.00 sıralarında Zeytinburnu Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Babası Mustafa Zengin, 3 yaşındaki kızı Ravza’yı aşı yaptırmak için hastaneye getirdi. Aşısı yapıldıktan sonra babası minik Ravza’yı tekrar arabaya bıraktı. Babası tarafından anahtarı kontağı üzerinde bırakılan otomobilin daha sonra kapılarının kilitlenmesi üzerine araç içerisinde mahsur kalan 3 yaşındaki Ravza, ağlamaya başladı. Çevredeki vatandaşlar tarafından durumun fark edilmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Korku dolu gözlerle kurtarılmayı bekleyen Ravza, itfaiye ekiplerinin aracın camını kırması sonucu kurtarıldı.
Daha sonra babası aracın başına gelerek korku dolu gözlerle etrafı izleyen kızını sakinleştirmeye çalıştı. Polis ve itfaiye ekiplerine teşekkür eden Baba Mustafa Zengin, kız çocuğunu aldıktan sonra aracıyla olay yerinden ayrıldı.
Üç yaşındaki çocuk arabanın içinde kilitli kaldı!
Benzer Haberler
-
Dünya Engelliler Günü’nde Pendik’te anlamlı karşılaşma
-
AK Parti Üsküdar’dan anlamlı ziyaretler
-
3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Şile Uluçınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
-
İstanbul’da novus “Sosyal Medya ve Gerçeklik Algısı” çalıştayı
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Terörsüz Türkiye sürecinin başarısı için iktidarımızın da devletimizin de kararlılığı tamdır”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Suçu geçim kapısı haline getirmiş hiçbir alçağa kaptıracak tek bir gencimiz yoktur”
-
İKİNCİ SULTANBEYLİ MEMLEKET GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA TAMAMLANDI
-
Sultanbeyliler Giresun Memleket Günleri’nde bir araya geldi
-
İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Erdoğan: “Türkiye’deki bilimsel çalışmanın seviyesi hızla artıyor”
-
Eyüpsultan Düğmeciler Mahallesinde Hamsi Festivali düzenlendi
-
İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Esenyurt’ta denetimlere katıldı
-
Bağcılar’da “Bir Günlük Kazancın Gazze’ye” etkinliği


