Ana Sayfa YAŞAM 21 Haziran 2016

UHİM’den dostluk iftarı

Uluslararası Hak İhlalleri İzleme Merkezi’nin (UHİM) düzenlediği dostluk iftarına Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’de katıldı.

Uluslararası Hak İhlalleri İzleme Merkezi (UHİM) dostluk iftarı düzenledi. İftar öncesinde UHİM Genel Sekreteri Veysel Başar, yaptıkları çalışmaları slaytlı sunumla anlattı. UHİM Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Küçük’ün ev sahipliğinde 20 Haziran Pazartesi günü Sancaktepe Bervaze Ortadağ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen iftar programına Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, 7 Haziran ile 1 Kasım seçimleri AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı ve UHİM Hukuk Direktörü Av. Mustafa Demiral, Akit Tv. Program Yapımcısı Sabri Balaman, çeşitli STK temsilcileri, siyasi parti üyeleri ve UHİM ailesi katıldı.

İSMAİL ERDEM, “SOKAK İFTARLARI KOMŞULUĞU YENİDEN CANLANDIRMAYA BAŞLADI”

7 yılda yaptığı önemli hizmetler ve hayata geçirdiği mega projelerle Sancaktepe’yi İstanbul’un parlayan yıldızı haline getiren Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, iftarların bereketi ve manevi atmosferi ile ilgili açıklamalarda bulunarak şunları ifade etti: Mahallelerde yaptığımız sokak iftarını çok önemsiyorum. Bu sokak iftarlarıyla İstanbul’da bitmiş olan komşuluğu yeniden canlandırmaya çalışıyoruz. Bunu tam sağladık mı?, tabi ki hayır. Ancak her geçen yıl olumlu yol alıyoruz. Aynı apartmanda oturup, yada yan komşusu olup ta birbirini tanımayan ve birbirine selam vermeyen Sancaktepelileri aynı masada buluşturup bu olumsuz tabloları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Yakından takip ettiğim sokak iftarlarının zamanla mahallenin batısında oturanın doğusunda oturanı sokakta gördüğünde tanıyıp selam vereceği ve de hal hatır soracağı duruma geleceğine inanıyorum” dedi.

 

selyus