Ana Sayfa YAŞAM 3 Temmuz 2015

Üsküdar Belediyesi yetimleri unutmadı

Üsküdar Belediyesi, Ramazan ayında yetimler, öksüzler ve kimsesiz çocukları unutmadı. Dünya Yetimler Haftası dolayısıyla İftar programında buluşan çocuklar, iftar öncesi Ramazana dair yapılan sohbetlerle keyifli dakikalar geçirdi.

Üsküdar’da bulunan yetimler ve kimsesiz çocuklar, Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Üsküdar Belediyesi, Ramazan ayında yetimler, öksüzler ve kimsesiz çocukları unutmadı. Dünya Yetimler Haftası dolayısıyla İftar programında buluşan çocuklar, iftar öncesi Ramazana dair yapılan sohbetlerle keyifli dakikalar geçirdi.

Üsküdar Belediyesi Nikah Sarayı Kız Kulesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen etkinliğe, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Bıyık, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Zekeriya Şanlıer, 250 yetim ve öksüz çocuk, yakınları ve basın mensupları katıldı. Programda iftar vaktinin gelmesiyle birlikte dualarla oruçlar açıldı.

“YETİM VE ÖKSÜZLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Dünya genelinde 200 milyon yetim çocuğun olduğuna dikkat çeken Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Bıyık, “Üsküdar Belediyesi olarak yetimler ve öksüzlerimizin yanındayız onlara bütün imkanları sunuyoruz” dedi.

Başkan Yardımcısı Zeki Bıyık, hep birlikte iftar yapmaktan dolayı mutluluğunu ifade ederek, “Kadim huzurun beldesi Üsküdar’ımızın mübarek Ramazan ayını yaşamanın ayrılacağını hep birlikte paylaşıyoruz. Pek çok iftar sofralarında orucumuzu açtık fakat bugünkü gönül soframızda bulunan konuklarımız çok özel. Bu evlatlarımızı sadece Ramazan’da hatırlamamız gerekiyor” diye konuştu.

Etiketler:
selyus