Ana Sayfa YAŞAM 13 Ağustos 2014

Üsküdar’a internet ağı

Kablosuz internet hizmeti Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde başladı. Çok yakında Üsküdarlılar ve Üsküdar sahillerine gelen vatandaşlar, Boğazı

Üsküdar internet ağıyla örülüyor

Hizmet binalarında kablosuz internet hizmetini hayata geçiren Üsküdar Belediyesi, Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’ni de bunlara dahşl etti. Çok yakında Üsküdarlılar ve Üsküdar sahillerine gelen vatandaşlar, Boğazın doyumsuz manzarası eşliğinde ücretsiz internete girme mutluluğunu da yaşamış olacak.

Üsküdar Belediyesi’nin sunmuş olduğu ücretsiz internet hizmet ağı giderek genişliyor. Kablosuz internet hizmeti Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde de başladı. Yakın zamanda ise Üsküdar sahil şeritlerinde olacak.

Ücretsiz İnternet Kirazlıtepe’de

Ücretsiz internet hizmeti, Belediye ve ek hizmet binalarının yanı sıra, Üsküdar Belediyesi’ne bağlı Kültür Merkezlerinde ve Gençlik Merkezlerinde veriliyordu. Kablosuz internet erişimi artık Boğaziçi Yaşam Merkezinde de uygulanmaya başlandı.

Sıra Sahillerde

Üsküdarlıların sahil şeritlerinde, cep telefonu, tablet ve kişisel bilgisayarlarıyla, kablosuz olarak internete girebilmelerini sağlayacak olan proje de yakın zamanda hayata geçirilecek. Böylelikle Üsküdarlılar ve Üsküdar sahillerine gelen vatandaşlar, Boğazın doyumsuz manzarası eşliğinde ücretsiz internete girme mutluluğunu da yaşamış olacak.
İnternet hizmeti verilen noktalara bağlantı sağlamak içinde vatandaşlık numarası ve kimlik bilgileri ile oturum açtıktan sonra istenilen sayfalara girmek mümkün olacak. Bilgi işlem yetkilileri, bu bilgilerin kötü amaçlı kullanımlara karşı alındığını bildirdiler.
Modern teknolojinin sağladığı kolaylıklardan biri olan internete her vatandaşımızın eşit şartlarda ulaşımını hedefleyen proje, çağı yakından takip etmek isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

İl Kadın Kolları sahaya indi

İl Kadın Kolları sahaya indi

selyus