Ana Sayfa YAŞAM 10 Mart 2017

Üsküdarlı emekli kadınlar musmutlu

Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şubesi ile Kadın El Ürünleri Pazaryerleri Projesi (KÜP) birlikte düzenledikleri “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” programına katılan Üsküdarlı emekli kadınlar çok mutlu oldu.

 

Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şubesi ile Kadın El Ürünleri Pazaryerleri Projesi (KÜP) birlikte Üsküdarlı emekli kadınlara “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” programı düzenledi. Derneğe üye ikiyüzün üzerinde emekli kadının davet edildiği programa Üsküdar Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Zekeriya Şanlıer, Park ve Bahçeler Müdür Hacer Yılmaz, Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şubesi Başkanı Fatma Önerge katıldı.  

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şubesi Başkanı Fatma Önerge, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şubesi ‘İkinci Bahar Emekliler Kahvesi’ Üsküdar Belediyesi KÜP hanımları ile birlikte Üsküdar Belediyesi Kız Kulesi mekanında emekli hanım üyelerimizle birlikte kutladık. Bütün hanımlar çok mutlu oldular. Bize bu olağanı sağlayan Üsküdar Belediye Başkanı’mız Sayın Hilmi Türkmen’e çok teşekkür ederim. Yine Sosyal İşler Müdürü Zekeriya Şanlıer ile Park ve Bahçeler Müdürü Hacer Yılmaz hanıma da çok teşekkür ederim. Sağolsun Hacer Yılmaz hanım bizi hiç çiçeksiz bırakmadı. Bu vesileyle emekçi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutlarım” dedi. 

selyus