Ana Sayfa YAŞAM 21 Şubat 2022

Üsküdarlı Sivaslılardan bir yıl içinde ikinci kez kan bağışı

Üsküdar Belediyesi, Türk Kızılay’ı Üsküdar Şubesi ve Üsküdar Sivaslılar Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Kan Bağış programına yoğun katılım oldu.

Sivaslıların duyarlılık gösterdiği Kan Bağış’ında birincide 70, ikinci de ise 155 ünite toplandı. Bir yıl içinde iki kek kan toplama başarısını gösteren dernek yetkilileri, Kızılay’a 225 kan bağışını teslim etmiş oldu.

BAŞKAN ÖZBEK’TEN HERKESE TEŞEKKÜR

Hassasiyetlerinden dolayı tüm bağışçılar teşekkür eden Üsküdar Sivaslılar Derneği Başkanı Ersoy Özbek, “Katılım sağlayan İstanbul Milletvekilimiz Sivaslıların gururu Osman Boyraz, Üsküdar Belediye Meclis Üyelerimiz Esat Kalay, Erol Erdoğan Kiliç, Saadeddin Karaca, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Özer, AK Parti Üsküdar Cumhuriyet Mahalle Başkanı Sıddık Çalışır ve Ünalan Mahalle Başkanı Sezai Çamlıca, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hasan Ocak, Sivas Vadi Federasyonu Başkanı Salih Aydın, çok kıymetli mahalle sakinlerimiz, Sivaslı hemsehrilerimiz, Üsküdar Kızılay Şube çalışanları ve bizlere destek veren herkese şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Sivaslılar ayrıca, İdlip için toplanan yardımlara hem nakdi hem de ayni olarak güçlü bir şekilde destek verdi.

 

selyus