Ana Sayfa YAŞAM 30 Ağustos 2018

Usta gazeteciler Ahde Vefa Platformu’nda

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ ÖZEL HABER

Ahde Vefa Platformu’nu ziyaret eden İstanbul’un usta gazetecilerine teşekkür eden Başkan Nurhan Kırlak, “Her zaman desteklerini gördüğümüz deneyimli gazetecilerimize teşekkür ediyoruz”

İstanbul’da uzun yıllardır gazetecilik mesleklerini ilkeli bir şekilde sürdüren yerel basının önde gelen isimleri Ensonnokta Haber’in İmtiyaz Sahibi, Genel Yayın Yönetmeni Emin Beyaz, Yeni Metropol Gazetesinin İmtiyaz Sahibi, Genel Yayın Yönetmeni Mahmut Boydak ve İstanbul Takipte Haber Sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci, Ahde Vefa Platform merkezini ziyaret ettiler.

Gazetecileri, Ahde Vefa Platformu Başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nuran Kırlak, Platformun Siyasi Danışmanı, Stratejist Analiz Uzmanı Taner Akkuş ve Platform Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Samimi ve dost ortamında geçen ziyarette platformun yeni projeleri ve sosyal yardımlarından bahsedildi.

Kısa bir zaman önce kurulmasına rağmen İstanbul’da örnek gösterilen Sivil Toplum Kuruluşları arasında yerini alan platformun daha da büyümesi için temennide bulunuldu.

“BİZİM ÖNCELİKLE İLKEMİZ İNSANA YARADANDAN ÖTÜR YARDIM ETMEK”

Basınla diyaloglarını her zaman sıcak tuttuklarını ifade eden Ahde Vefa Platformu Başkanı Nuran Kırlak, “Bizim öncelikle ilkemiz insana yaradandan ötür yardım etmek. Asla ayırım yok. Herkes bizim için çok değerlidir. İhtiyaç sahibi insanlara dokunabiliyorsak ne mutlu bize.

Öte yandan önümüzdeki süreçte önemli projelerimiz için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Projelerimiz hazır olduğunda basın mensuplarımızla paylaşacağız. Platformumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandıran ve desteklerini her zaman gördüğümüz İstanbul’un usta gazetecilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

selyus