Ana Sayfa YAŞAM 30 Mart 2020

Yandaş Fatih Portakal bile inanmadı (!)

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTE

İstanbul Takipte Haber Sitemizde yayımladığımız haber ses getirmeye devam ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gıda paketine yandaş medya elemanı Fatih Portakal bile inanmadı ve adeta bunlardan hesap sordu! Portakal, “İyi bir şey ama! Listeye baktım, bir de listenin değerine. Bedel pahalı geldi. Kendi marketime ve 2 de büyük markete sordurdum.”

MURAT ONGUN’UN İŞİ GÜCÜ ALGI YAPMAK DA YERSEN!

“Bu Paket Dayanışma Dolu” diye açıkladıkları giydirme paketine tepkiler çoğalınca İmamoğlu’nun algıcı danışmanı, yalan makinesi Murat Ongun’dan alelacele ‘gıda paketinin yanında sabun ve kolonyadan oluşan ayrı bir hijyen paketi de mevcuttur’ diye ekleme yapıldı!

Allah rezil edecek ya!

Öyle bir şaşırdılar ki GIDA PAKETİ”ne hijyenik malzeme eklediklerini açıkladılar. Sen 75-80 lira civarında tutan bir yardım kolisini 150 lira diye vatandaşı söğüşlemeye çalışırsan yalanlarınız yatsıya kalmadan rezil olursunuz!

FATİH PORTAKAL HESAP SORUYOR

İBB’nin yandaş gazetecisi Fatih Portakal’da bunlara inanmadı ve sosyal medyadan hesap sordu: “İyi bir şey ama! Listeye baktım, bir de listenin değerine. Bedel pahalı geldi. Kendi marketime ve 2 de büyük markete sordurdum. Biri “98 TL, diğer ikisi 120 ve 102 TL” dediler. Listede göremediğim bir şey mi var? Ve sizde bu alımları kimler yapıyor @ibbPR @ibbBeyazmasa”

selyus