Ana Sayfa YAŞAM 30 Temmuz 2019

Yazıcı’nın dedesi ebediyete uğurlandı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Hakk’ın rahmetine kavuşan dedesi Şahbender Selvi, Kartal Topçamlar Cami’nde kılınan öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazı ile Soğanlık Mezarlığı’nda bulunan aile kabrine defnedildi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, eskilere dayanan dostlukları olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı bu acılı günüde yalnız bırakmadı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın çok üzgün göründüğü cenazeye AK Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz, Eyüp Özsoy Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Türk Kızılay Tuzla Şube Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri, merhumun yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak merhum Şahbender Selvi’ye Allah’tan rahmet, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

selyus