Ana Sayfa YAŞAM 26 Ekim 2022

Yeşilay Çekmeköy Şubesi, “Ekip Projesi”ni hayata geçiriyor

Türk Cemiyeti Yeşilay Çekmeköy Şube Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu, Bağımlılıkla Mücadelede (EKİP) Entegre Katılımlı İşbirliği Platformu Projesi hakkında bir açıklama yaptı. Çekmeköy Şubesi’nde gerçekleşen toplantıya İstanbul Takipte Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci, Yeşilay Çekmeköy Şube Kadın Komisyon Başkanı Selva Seçkin ve Yeşilay Çekmeköy Üyesi Neşegül Çiftçi katıldı.

Yeşilay Çekmeköy Şube Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu, şube faaliyetleri ve Bağımlılıkla Mücadelede (EKİP) Entegre Katılımlı İşbirliği Platformu Projesi hakkında bilgilendirme yaptı.

PROJENİN AMACI

Başkan Uzunoğlu, “Proje, esnaflarımızın uyuşturucu ve alkol bağımlılığı hakkında bilgi düzeylerini arttırmayı ve onlar vasıtasıyla yerel alanda toplumsal farkındalığı oluşturmayı ve tehlike arz eden durumlara karşı önlem almayı amaçlamaktadır.

Destelerini esirgemeyen İstanbul Takipte Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci, Yeşilay Çekmeköy Şube Kadın Komisyon Başkanı Selva Seçkin ve değerli Üyemiz Neşegül Çiftçi’ye teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.”

İlginizi çekebilir

Dayak yiyen doktordan açıklama

Dayak yiyen doktordan açıklama

selyus