Ana Sayfa YAŞAM 14 Haziran 2015

Yetimlerin gözünde umut olmaya var mısınız?

İBS yetkili ve yetimlerin annesi Şengül Yiğit, “Ben buradan duyarlı vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Sesimizi herkes duymalı, elini yüreğini bize vermeli ve yetimlerimizin gözünde hep umut olmalı” dedi.

Ümraniye Belediyesi ile Uluslararası İşbirliği ve Yardımlaşma Derneği (IBS) ortaklaşa organizasyonuyla ülkemize gelen Habeşli yetimlerimiz İstanbul da bulunmaktan sen derece memnun olduklarını ifade ettiler. Kendileriyle yakinen ilgilenen ve yetim anası olan değerli hocamız Şengül Yiğit, “Ben buradan duyarlı vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Sesimizi herkes duymalı, elini yüreğini bize vermeli ve yetimlerimizin gözünde hep umut olmalı. Uluslararası İşbirliği ve Yardımlaşma Derneği olarak bize elini uzatan yetimlerimize gücümüz oranınca bizde elimizi uzatmaya çalışıyoruz. Ancak sizlerin desteği bizim için çok önemli” diye konuştu.

ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

 Adres: Küçükçamlıca Mahallesi Libadiye Caddesi No: 48 D: 6 Üsküdar – İstanbul –Türkiye/ telefon: 90 216 545 71 71 Faks: 90 216 545 55 77 e-posta: [email protected]

Etiketler:
selyus