AK Parti’nin yeni genel başkanı!
Tabi tevazu sahibi olan ve insanlara makamlarıyla değil, duruşlarıyla yakınlık gösteren gönlümüzün ağabeylerinin gelmesi bizi mutlu eder.
AK Parti Olağanüstü Kongresi’nde yeni genel başkanın kim olacağı ile ilgili partililer tarafından ortaya atılan isimlerin kah gönüllerinden geçen kah ise tahminlerden ibarettir. Ancak bir gerçek var oda AK Parti’nin Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret edeceği isim Allah’ın izniyle yeni genel başkan olur.
Yıllarını bu kutla davaya adamış ve hala bu yolda ‘Elif’ gibi dimdik duran bir fakir olarak benimde gönlümden geçen isimler var ama hem partili hem de gazeteci kimliğimle bu isimleri buradan açıklamam doğru olmaz. Tabi tevazu sahibi olan ve insanlara makamlarıyla değil, duruşlarıyla yakınlık gösteren gönlümüzün ağabeylerinin gelmesi bizi mutlu eder. Alçakgönüllü ve samimi duruşlarıyla kalbimizde özel yer edinen ve davasında Allah rızası gözetenler bizim için önceliklidir. Ben gelmesini istediğim iki isim için dua ediyorum. Tabi yine de partimize, bu kutlu davamıza en yararlı kim olacaksa, hakkımızda hangi büyüğümüz hayırlı olacaksa, Rabbim onu nasip eylesin. Amin…
Dünya Liderimiz, Reisi Cumhurumuz Erdoğan’a kutlu davada çok yakınlığı ve dostluklarının derinliği ile bilinen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görüşlerinin esas olduğunu ve gerekli istişarelerin yapılacağına işaret ederek, “Cumhurbaşkanımızı yok mu sayacağız? Bu davanın temelinden beri işin başında olmuş Cumhurbaşkanımızın bugün itibarıyla belki organik bağı yoktur ama partimizin lideridir. Onun görüşleri çok önemlidir. Mutlaka onun görüşlerini de alarak bu önemli kararları birlikte vereceğimiz bir süreç olacak” diye yaptığı açıklamayı çok önemsiyorum.
Şununda altını çizerek belirtmek isterim ki; reisimiz siyasette sürpriz yapmayı pek sevmez. Zaten böyle bir makam içinde sürpriz yapmak ne kadar doğru olur, oda ayrıca tartışma konusudur?
Bu kutlu davanın tecrübeli ismi ve değerli büyüğümüz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ayrıca şunları söyledi: “Kişisel tahminim kongreden 1-2 gün önce genel başkan adayı açıklanır. Doğrusu da budur zaten. Allah en doğru kararları vermeyi nasip etsin. İnşallah en doğru karar verilecektir ve bu kutlu yürüyüş devam edecektir.” diye açıklama yaptığını da sizlerle paylaşmak istiyorum.
Son olarak AK Parti Genel Başkanı kim olursa olsun, bu kutlu davanın lideri Recep Tayyip Erdoğan ile uyumlu olsun…
Benzer Yazılar
-
Nedim Şener, “Kılıçdaroğlu sizi kandırdı, Haluk Levent sizi kandırdı, peki ‘Özgür İmamoğlu’ hakkında ne zaman gözünüzü açacaksınız?”
-
İstanbul’da 4 CHP’li belediye başkanı AK Parti’ye katılıyor
-
Gelecek Partisi fes edildi
-
AK Parti Sözcüsü Çelik: “Terörsüz Türkiye Süreci’nin yasal çerçevesini meclis kapanmadan ortaya çıkarmış olacağız”
-
Şile Belediye Meclis Üyesi Abdullah Gedik, gördüğü lüzum üzerine CHP’den istifa etti
-
Şile Belediyesi Meclis Üyesi Turan İnanır CHP’den istifa etti
-
Usta Gazeteci Halil Öztürk, Sinem Dedataş’ın CHP kararını kaleme aldı
-
Sacit Terzi, ”CHP çatısı altında faydalı hizmet sunamayacağım kanaatine vardım”
-
AK Parti İstanbul Milletvekilleri saha çalışmalarını sürdürüyor
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti
-
AK Parti’li Birnur Yağız, sosyal medya paylaşımı ile yeniden gündeme oturdu
-
Burak Çifci, “Rabbim birliğimizi, kardeşliğimizi ve devletimizi daim eylesin”


