Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Temmuz 2016

AK Kadınlar Taksim’de

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe kadın kolları başkanlarıyla birlikte deklarasyonu imzaladıktan sonra Şehitler anısına karanfil bıraktılar.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı, İlçe Kadın Kolları Başkanları ile birlikte, hazırlanan deklarasyonu imzalayıp darbe girişimini protesto ettiler ve daha sonra Şehitlerimiz için hazırlanan platforma karanfil bıraktılar. AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün öncülüğünde kalabalık bir katılımla gerçekleşen program duygulu anlara sahne oldu.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından 13 gündür ilçelerde meydanlarda olan yüzbinlerce kadını temsilen deklarasyonu imzalayan İl Başkanı Döğücü ve yönetimi ile ilçe kadın kolları başkanları, “Başkomutanımız, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tamam göreviniz bitti artık eve gidin deyinceye kadar meydanları bırakmaya niyetimiz yok” dediler.

Bu arada İstanbul’un ilçelerdeki meydanlarında toplananlar arasında kadınların erkeklerden daha fazla olduğu gözlerden kaçmıyor.

 

selyus