Ana Sayfa EĞİTİM 18 Kasım 2015

Çekmeköy Belediyesi üniversite işbirliği

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Maltepe Üniversitesi Rektörü Şahin Karasar ve yönetimini Çekmeköy’de ağırladı.

Çekmeköy Belediyesi ve Maltepe Üniversitesi ortak proje geliştirme, kurum içi ve kurum dışı eğitim ve bilinçlendirme programları düzenleme, üniversite-belediye-toplum ilişkilerini geliştirici sosyal sorumluluk projeleri üretmek ve benzeri amaçları gerçekleştirmek üzere işbirliği protokolü imzaladı. İmza törenine Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları, Maltepe Üniversitesi Bölüm Başkanları, STK Temsilcileri ve ilgili birim müdürleri katıldı.

Projede emeği geçen Strateji Planlama Müdürlüğü’ne gayret ve emeklerinden dolayı teşekkür eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Modern ve Model Çekmeköy vizyonuna uygun olarak ilçemize yatırımlarımız devam ediyor. Göreve başladığımız ilk günden bugüne eğitim ve kültür alanında hedefleri olan ilçemizde böylesi güzel projelere imza atmak bizleri heyecanlandırıyor” dedi. 

Programda söz alan Rektör Prof. Dr. Şahin Karasar, “Özellikle marka kentler ve marka belediyeler konsepti çerçevesinde Çekmeköy’ün bir cazibe merkezi olduğunun farkındayız.  Akademik potansiyelimiz ve kabiliyetimizi sizlerle ve belediyenizin hitap ettiği kitleyle paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

Çekmeköy Belediyesi ve Maltepe Üniversitesi İşbirliği Protokolü Başlıkları:

Ortak Sosyal-Kültürel Eğitsel Projeler Yapma

Ortak Seminer, Konferans, Sempozyumlar Düzenleme

Ortak Avrupa Birliği, İstanbul Kalkınma Ajansı ve Hibe Projeleri Hazırlama

Ortak Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenleme

Belediye Personelinin Yüksek Lisans / Doktora Çalışması Yapma İmkanı

Çekmeköy’ün sosyal-ekonomik alanlarındaki sorunlarına ortak çözüm üretme

Üniversite bünyesinde yapıalcak akademik çalışmalara Çekmeköy’le ilgili olduğunda destek olma

selyus