Ana Sayfa EKONOMİ 29 Ekim 2014

Halil Sayın’a İSKİ’de önemli görev

İstanbul’un sevilen ve sayılan isimlerinden Halil Sayın Su İsale ve Dağıtım Dairesi Başkanlığı – Avrupa Bölgesi Su İsale Şube Müdürlüğü Şube Müdürü gö

Halil Sayın’a İSKİ’de önemli görev

İstanbul’un sevilen ve sayılan isimlerinden Halil Sayın Su İsale ve Dağıtım Dairesi Başkanlığı – Avrupa Bölgesi Su İsale Şube Müdürlüğü Şube Müdürü görevine getirildi.

İstanbul’un sevilen yüzü ve Sultangazi İlçesinin gelişimine teknik tecrübeleriyle yön veren ismi Halil Sayın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde önemli bir görevin sorumluluğuna getirildi. Hem bürokrat tecrübesiyle, hem vakarlı duruşuyla hem de insana hizmet olmazsa olmaz inancıyla adından her zaman söz ettiren Halil Sayın, Su İsale ve Dağıtım Dairesi Başkanlığı – Avrupa Bölgesi Su İsale Şube Müdürlüğü Şube Müdürü olarak başladığı görevinde Yerel Haber İstanbul ailesi olarak başarılar dileriz.
Yaptığı su çalışmaları ve İSKİ çevre koruma kontrol mühendisliğindeki çalışmalarıyla kamuoyu gündemine gelen ve halktan büyük destek gören Halil Sayın evraklarının tamamlanmasının ardından bugün itibarı ile yeni görevine resmen başladı.

Uzman bilirkişi

İstanbul Adli Yargı Mahkemelerinde; çevre, imar, kamulaştırma, ulaştırma ve su havzaları konusunda uzman bilirkişi olarak da görev yapan Sayın “Türkiye’nin gelişmesine refah seviyesinin yükselmesine katkıda bulunacak tesis ve hizmetleri, bilimsel çalışmalarla belirleyip, kaynakların en verimli şekilde kullanımını sağlamak ve bunların halkın hizmetine sunulması için çalışmak tek düşüncem” dedi.
“ Vizyonunu ise; adil, yenilikçi, güvenilir, çağdaş ve çalışkan kavramlarıyla özdeşleşmek olarak açıklayan Halil Sayın, “Şeyh Edebali’nin “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” nasihatini ana felsefe kabul ederek gelecek nesillere emaneti en iyi şekilde teslim etmek isteyen bir misyonun temsilcisiyim” diye konuştu.
Halil Sayın, eğitim, kültür, mesleki ve sosyal yardım alanında birçok sivil toplum örgütlerinde aldığı görevlerle de dikkat çekiyor. Milli Gençlik Vakfı Başkanlığı, Birlik Vakfı, Teknik Elemanlar Derneği, Su Vakfı, Harita Mühendisleri Odası ve Bem-Bir-Sen Temsilciliği gibi görevlerle de hep sosyal hayatın merkezinde yer aldı.

Etiketler:
selyus